Werken bij

Njoy

Kinderdagverblijf Njoy is op zoek naar gemotiveerde nieuwe medewerkers met liefde en passie voor het vak!

Wat zoeken we op dit moment?

Zoetermeer KDV ->

 • Een flexibele oproepkracht voor 9 – 34 uur.

Rotterdam KDV ->

 • Een vaste medewerk(st)er voor 25,5 – 34 uur.

  Opvang bij Njoy is onderscheidend ten opzichte van andere kinderopvangorganisaties en daarom zijn wij opzoek naar medewerkers met dat beetje meer! We zoeken niet zomaar personeel, we zoeken echte Njoy’ers.

  Wij zoeken enthousiaste, zorgzame, lieve en creatieve groepsleidsters die uiteraard in het bezit zijn van de vereiste diploma’s. We zoeken jonge mensen met ambities én ervaren mensen. We zijn op zoek naar mensen die graag binnen een kleine en overzichtelijke organisatie werken, zelf initiatief nemen en niets liever doen dan kinderen begeleiden bij hun ontdekkingstocht in de wereld.. Je stimuleert kinderen op een betrokken en professionele manier in hun ontwikkeling, je kan je hierbij goed inleven en bent niet bang om een beetje gek te doen.

  Naast een salaris conform CAO kinderopvang bieden wij je een afwisselende en uitdagende baan in een enthousiast en betrokken team, waarbij een prettige werksfeer met ruimte voor eigen inbreng en initiatieven centraal staan. Njoy is een organisatie waar je elke dag met plezier naar toe zal gaan en een hoop werkervaring op kan doen. We bieden ambitieuze mensen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen door opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  Het is voor ons een pré wanneer je kennis hebt van VVE piramide en in het bezit bent van de juiste certificaten, je kunt aantonen te beschikken over het 3F taalniveau en in het bezit bent van een BHV of (kinder)EHBO diploma!

  Zin in een nieuwe uitdaging? Mail ons je CV, je motivatie en een foto! Dit kan naar: info@kinderdagverblijf-njoy.nl

  Rondleiding plannen

  Zelf zien en ervaren blijft de beste kennismaking...

  U bent van harte welkom!

  Voordat u kiest welke kinderdagverblijf  het beste bij u past, is het fijn om alvast de sfeer te proeven op onze locaties in Zoetermeer of Rotterdam. Dat kan bij ons, wilt u kennismaken en ervaren hoe leuk het voor uw kind is bij Njoy? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding. Een rondleiding is mogelijk om 10.00 uur en 15.30 uur.

  Binnenkijken op onze locaties

  De sfeer proeven

  Kennismaken met onze pedagogisch medewerkers

  Zien hoe wij werken

  Al uw vragen beantwoord

  Rondleiding aanvragen


   10.00 uur15.30 uur

   De Voordelen van Njoy

   Dagopvang 

   Ruime openingstijden

   Kleine groepen zodat kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen

   Wij zijn het gehele jaar open

   Hippe en frisse uitstraling

   Gecertificeerd VVE piramide

   Divers activiteiten programma dat de ontwikkeling stimuleert

   Interne coach voor de pedagogisch medewerkers, om de kwaliteit te waarborgen

   All-inclusive: u hoeft alleen maar een knuffel en speentje mee te geven

   GGD Inspectie

   Een tweede thuis...

   Goede kinderopvang is een plek waar uw kind zich thuis en vertrouwd voelt. Bij Njoy  werken vaste pedagogisch medewerkers die uw kind liefdevol opvangen en met behulp van activiteiten uitdagen zichzelf te ontplooien.

   Kwaliteit komt bij Kinderdagverblijf Njoy tot uiting door de inzet en enthousiasme van onze  professionele pedagogisch medewerkers, de bereiding en zorg voor het eten en het hoogwaardige speelgoed dat wij bieden. Alleen het beste is goed genoeg voor de kinderen van Njoy!

   Om dat doel iedere dag te bereiken, besteden onze pedagogische medewerkers veel aandacht aan de kwaliteit en verzorging van de kinderen. Zij werken altijd vanuit een oprechte passie en liefde voor het vak. Njoy is al meer dan 10 jaar op rij klachtenvrij én heeft uitstekende GGD inspectie rapporten.

   njoy via de app

   Njoy ouder app

   Leuk te weten wat wij allemaal doen

   De ouders die al bij Njoy zitten maken gebruik van de ouder app waarin zij kunnen zien hoe de dag verlopen is en wat voor leuke dingen de kinderen op een dag hebben gedaan.

   Daarnaast hebben wij een open (publieke) pagina van Njoy waarmee wij nieuwe ouders een indruk kunnen geven van de activiteiten binnen Kinderdagverblijf Njoy. Kinderen zijn hier niet herkenbaar in beeld gebracht

   Zo weet u precies wat u kind(eren) allemaal doen bij Njoy!

   KDV Njoy Zoetermeer

   Marsmanhove 25, 2726DA Zoetermeer

   079-3602916

   KDV Njoy Rotterdam

   Dinkel 3, 3068HB Rotterdam

   010-7171506

   Stel uw Vraag!