Informatieboekje

Njoy

In dit informatie boekje van kinderdagverblijf Njoy wordt u geïnformeerd over de dagelijkse gang van zaken in het kinderdagverblijf. Wij zullen ingaan op de zaken die voor de opvang van uw kind, gedurende zijn eerste levensjaar, van belangrijke invloed kunnen zijn. Hiermee bedoelen wij de locatie, omgeving, ruimte en de inrichting van het kinderdagverblijf.
Naast de informatie die betrekking heeft op de opvang van uw kind wordt er aandacht besteedt aan de zaken die belangrijk zijn voor uzelf. Daarmee doelen wij op de openingstijden, de breng- en haaltijden en het contact met de ouders. Het bepalen van de opvang van uw kind is geen gemakkelijke beslissing. Daarom hopen wij, nadat u het informatieboekje gelezen heeft, u behulpzaam te kunnen zijn bij het beantwoorden van eventuele vragen en het geven van een rondleiding op ons kinderdagverblijf.

Informatie boekje KDV Njoy Zoetermeer

Informatie boekje KDV & BSO Njoy Rotterdam

Voor de informatie wisseling tussen de leidsters en ouders maken wij gebruik van de ouder app waarin u realtime de groep kunt volgen en contact op kan nemen met de groep. Voor de kinderen tussen 0 en 2 jaar houden wij ook het Kinderopvang boekje van Ollie & Tigger bij omdat dit nu eenmaal leuk is voor later. De kinderen op Kinderdagverblijf Njoy krijgen dit boekje Gratis u hoeft deze niet te bestellen.

Rondleiding plannen

Zelf zien en ervaren blijft de beste kennismaking...

U bent van harte welkom!

Voordat u kiest welke kinderdagverblijf of Buitenschoolse opvang het beste bij u past, is het fijn om alvast de sfeer te proeven op onze locaties in Zoetermeer of Rotterdam. Dat kan bij ons, wilt u kennismaken en ervaren hoe leuk het voor uw kind is bij Njoy? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding. Een rondleiding is mogelijk om 10.00 uur en 15.30 uur.

Binnenkijken op onze locaties

De sfeer proeven

Kennismaken met onze pedagogisch medewerkers

Zien hoe wij werken

Al uw vragen beantwoord

Rondleiding aanvragen


10.00 uur15.30 uur

De Voordelen van Njoy

Dagopvang en buitenschoolse opvang

Ruime openingstijden

Kleine groepen zodat kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen

Wij zijn het gehele jaar open

Hippe en frisse uitstraling

Gecertificeerd VVE piramide

Divers activiteiten programma dat de ontwikkeling stimuleert

Interne coach voor de pedagogisch medewerkers, om de kwaliteit te waarborgen

All-inclusive: u hoeft alleen maar een knuffel en speentje mee te geven

GGD inspectie

Een tweede thuis...

Goede kinderopvang is een plek waar uw kind zich thuis en vertrouwd voelt. Bij Njoy  werken vaste pedagogisch medewerkers die uw kind liefdevol opvangen en met behulp van activiteiten uitdagen zichzelf te ontplooien.

Kwaliteit komt bij Kinderdagverblijf Njoy tot uiting door de inzet en enthousiasme van onze  professionele pedagogisch medewerkers, de bereiding en zorg voor het eten en het hoogwaardige speelgoed dat wij bieden. Alleen het beste is goed genoeg voor de kinderen van Njoy!

Om dat doel iedere dag te bereiken, besteden onze pedagogische medewerkers veel aandacht aan de kwaliteit en verzorging van de kinderen. Zij werken altijd vanuit een oprechte passie en liefde voor het vak. Njoy is al meer dan 10 jaar op rij klachtenvrij én heeft uitstekende GGD inspectie rapporten.

njoy via de app

Njoy ouder app

Leuk te weten wat wij allemaal doen

De ouders die al bij Njoy zitten maken gebruik van de ouder app waarin zij kunnen zien hoe de dag verlopen is en wat voor leuke dingen de kinderen op een dag hebben gedaan.

Daarnaast hebben wij een open (publieke) pagina van Njoy waarmee wij nieuwe ouders een indruk kunnen geven van de activiteiten binnen Kinderdagverblijf Njoy. Kinderen zijn hier niet herkenbaar in beeld gebracht

Zo weet u precies wat u kind(eren) allemaal doen bij Njoy!

KDV Njoy Zoetermeer

Marsmanhove 25, 2726DA Zoetermeer

079-3602916

KDV Njoy Rotterdam

Dinkel 3, 3068HB Rotterdam

010-7171506

BSO Njoy Rotterdam

Zevenkampsering 340, 3068HG Rotterdam

010-7171506

Stel uw Vraag!