Ziektebeleid

Njoy
Ik ben ziek! Mag ik nu naar Njoy komen?

Kinderdagverblijf Njoy hanteert een beleid zieke kinderen. Het is moeilijk om precies aan te geven wanneer een kind precies ziek is en opgehaald moet worden door de ouders.  Wij volgen hierbij de richtlijnen van de GGD. Voor de beoordeling hiervan zullen wij altijd kijken naar het welbevinden van het kind. Wanneer een kind zichzelf niet prettig voelt en extra aandacht nodig heeft dan hoort het thuis. Wanneer een kind ziek wordt wanneer het bij ons is nemen wij contact op met de ouders met het verzoek het kind op te halen.

Medicijngebruik valt altijd onder de verantwoordelijkheid van de ouders. Wanneer de handelingen voor ons praktisch uitvoerbaar zijn vragen wij de ouders het  ‘formulier toediening medicijnen’  in te vullen.

Bekijk hier het Ziekteboekje van Kinderdagverblijf Njoy

Kinderen kunnen geneesmiddelen voorgeschreven krijgen door huisarts of specialist. Dit zijn dus middelen die op recept voorgeschreven worden. Ouders mogen allerlei geneesmiddelen aan hun kinderen toedienen. Als het kind deze middelen ook nodig heeft gedurende het verblijf op het kinderdagverblijf zullen de ouders hun ‘zeggenschap’ over deze toediening over willen dragen aan de pedagogisch medewerksters.

Bekijk hier het Protocol geneesmiddelenverstrekking

Rondleiding plannen

Zelf zien en ervaren blijft de beste kennismaking...

U bent van harte welkom!

Voordat u kiest welke kinderdagverblijf of Buitenschoolse opvang het beste bij u past, is het fijn om alvast de sfeer te proeven op onze locaties in Zoetermeer of Rotterdam. Dat kan bij ons, wilt u kennismaken en ervaren hoe leuk het voor uw kind is bij Njoy? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding. Een rondleiding is mogelijk om 10.00 uur en 15.30 uur.

Binnenkijken op onze locaties

De sfeer proeven

Kennismaken met onze pedagogisch medewerkers

Zien hoe wij werken

Al uw vragen beantwoord

Rondleiding aanvragen


10.00 uur15.30 uur

De Voordelen van Njoy

Dagopvang en buitenschoolse opvang

Ruime openingstijden

Kleine groepen zodat kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen

Wij zijn het gehele jaar open

Hippe en frisse uitstraling

Gecertificeerd VVE piramide

Divers activiteiten programma dat de ontwikkeling stimuleert

Interne coach voor de pedagogisch medewerkers, om de kwaliteit te waarborgen

All-inclusive: u hoeft alleen maar een knuffel en speentje mee te geven

GGD inspectie

Een tweede thuis...

Goede kinderopvang is een plek waar uw kind zich thuis en vertrouwd voelt. Bij Njoy  werken vaste pedagogisch medewerkers die uw kind liefdevol opvangen en met behulp van activiteiten uitdagen zichzelf te ontplooien.

Kwaliteit komt bij Kinderdagverblijf Njoy tot uiting door de inzet en enthousiasme van onze  professionele pedagogisch medewerkers, de bereiding en zorg voor het eten en het hoogwaardige speelgoed dat wij bieden. Alleen het beste is goed genoeg voor de kinderen van Njoy!

Om dat doel iedere dag te bereiken, besteden onze pedagogische medewerkers veel aandacht aan de kwaliteit en verzorging van de kinderen. Zij werken altijd vanuit een oprechte passie en liefde voor het vak. Njoy is al meer dan 10 jaar op rij klachtenvrij én heeft uitstekende GGD inspectie rapporten.

njoy via de app

Njoy ouder app

Leuk te weten wat wij allemaal doen

De ouders die al bij Njoy zitten maken gebruik van de ouder app waarin zij kunnen zien hoe de dag verlopen is en wat voor leuke dingen de kinderen op een dag hebben gedaan.

Daarnaast hebben wij een open (publieke) pagina van Njoy waarmee wij nieuwe ouders een indruk kunnen geven van de activiteiten binnen Kinderdagverblijf Njoy. Kinderen zijn hier niet herkenbaar in beeld gebracht

Zo weet u precies wat u kind(eren) allemaal doen bij Njoy!

KDV Njoy Zoetermeer

Marsmanhove 25, 2726DA Zoetermeer

079-3602916

KDV Njoy Rotterdam

Dinkel 3, 3068HB Rotterdam

010-7171506

BSO Njoy Rotterdam

Zevenkampsering 340, 3068HG Rotterdam

010-7171506

Stel uw Vraag!