Buitenschoolse opvang

Njoy

Buitenschoolse opvang en Naschoolse opvang

De wereld van uw kind breidt zich enorm uit als ze naar de basisschool gaan. Naast de basisschool waaraan uw kind in het begin erg aan moet wennen, wordt er steeds meer een beroep gedaan op de ontwikkeling van uw kind. Op de basisscholen is er in de eerste twee groepen nog genoeg ruimte voor spel, het spelen wordt in toenemende mate lerend ingezet. Dit vergt natuurlijk veel meer energie van de kinderen.

Uw kind heeft behoefte aan persoonlijke aandacht van onze leidsters. Uw kind wil natuurlijk graag vertellen wat er gebeurd is op school of na een vermoeiende schooldag lekker even rustig bijkomen. De kinderen kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en belangstelling.

Aangezien ouders hun kostbaarste bezit aan ons toevertrouwen, willen we dat Njoy meer is dan zomaar een naschoolse opvang. We willen een plek zijn waar ouders, kinderen en medewerkers zich prettig voelen en waar ze graag komen spelen. We willen een opvang zijn die door ouders gewaardeerd wordt vanwege onze betrokkenheid bij de kinderen en ouders, de sfeer waarbinnen we de kinderen opvangen en de hoge kwaliteit van de kinderopvang.

Voor een goede ontwikkeling van het kind is het belangrijk dat het kind zich veilig en vertrouwd voelt.  De zorg bij de naschoolse opvang moet daarom in het verlengde liggen van de zorg die de kinderen thuis en op school krijgen. Wij bieden daarom kleinschalige naschoolse opvang aan (20 kinderen). De kleinschaligheid van de BSO biedt vele voordelen: kinderen zien steeds dezelfde vertrouwde gezichten en er is genoeg aandacht voor elk kind. Bij ons is uw kind geen nummer. Onze pedagogisch medewerkers zijn specialisten die weten hoe kinderen zich goed kunnen ontspannen na een drukke schooldag. De kinderen hebben na een lange dag schoolse activiteiten behoefte aan een frisse nieuwe omgeving met nieuwe activiteiten en nieuwe gezichten, van zowel kinderen als begeleiding. Wij houden daarom de locatie voor de BSO bewust buiten de school en gaat het om een echt ’tweede thuis’ sfeer. De nadruk ligt op ‘vrije tijd’. Er moet niets, maar er kan wel een hele hoop!

De doelstelling van de BSO is een pedagogisch verantwoorde opvang bieden aan kinderen van 4 tot 13 jaar. Dit betekent dat kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar zitten. Voordelen hierbij zijn:

  • Broertjes en zusjes zitten bij elkaar in de groep.
  • Jonge kinderen leren van oudere kinderen.
  • Oudere kinderen leren rekening houden met jongere kinderen.
  • De opvang benadert zoveel mogelijk de thuissituatie.
Rondleiding plannen

Zelf zien en ervaren blijft de beste kennismaking...

U bent van harte welkom!

Voordat u kiest welke kinderdagverblijf of Buitenschoolse opvang het beste bij u past, is het fijn om alvast de sfeer te proeven op onze locaties in Zoetermeer of Rotterdam. Dat kan bij ons, wilt u kennismaken en ervaren hoe leuk het voor uw kind is bij Njoy? Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding. Een rondleiding is mogelijk om 10.00 uur en 15.30 uur.

Binnenkijken op onze locaties

De sfeer proeven

Kennismaken met onze pedagogisch medewerkers

Zien hoe wij werken

Al uw vragen beantwoord

Rondleiding aanvragen


10.00 uur15.30 uur

De Voordelen van Njoy

Dagopvang en buitenschoolse opvang

Ruime openingstijden

Kleine groepen zodat kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen

Wij zijn het gehele jaar open

Hippe en frisse uitstraling

Gecertificeerd VVE piramide

Divers activiteiten programma dat de ontwikkeling stimuleert

Interne coach voor de pedagogisch medewerkers, om de kwaliteit te waarborgen

All-inclusive: u hoeft alleen maar een knuffel en speentje mee te geven

GGD Inspectie

Een tweede thuis...

Goede kinderopvang is een plek waar uw kind zich thuis en vertrouwd voelt. Bij Njoy  werken vaste pedagogisch medewerkers die uw kind liefdevol opvangen en met behulp van activiteiten uitdagen zichzelf te ontplooien.

Kwaliteit komt bij Kinderdagverblijf Njoy tot uiting door de inzet en enthousiasme van onze  professionele pedagogisch medewerkers, de bereiding en zorg voor het eten en het hoogwaardige speelgoed dat wij bieden. Alleen het beste is goed genoeg voor de kinderen van Njoy!

Om dat doel iedere dag te bereiken, besteden onze pedagogische medewerkers veel aandacht aan de kwaliteit en verzorging van de kinderen. Zij werken altijd vanuit een oprechte passie en liefde voor het vak. Njoy is al meer dan 10 jaar op rij klachtenvrij én heeft uitstekende GGD inspectie rapporten.

njoy via de app

Njoy ouder app

Leuk te weten wat wij allemaal doen

De ouders die al bij Njoy zitten maken gebruik van de ouder app waarin zij kunnen zien hoe de dag verlopen is en wat voor leuke dingen de kinderen op een dag hebben gedaan.

Daarnaast hebben wij een open (publieke) pagina van Njoy waarmee wij nieuwe ouders een indruk kunnen geven van de activiteiten binnen Kinderdagverblijf Njoy. Kinderen zijn hier niet herkenbaar in beeld gebracht

Zo weet u precies wat u kind(eren) allemaal doen bij Njoy!

KDV Njoy Zoetermeer

Marsmanhove 25, 2726DA Zoetermeer

079-3602916

KDV Njoy Rotterdam

Dinkel 3, 3068HB Rotterdam

010-7171506

BSO Njoy Rotterdam

Zevenkampsering 340, 3068HG Rotterdam

010-7171506

Stel uw Vraag!