Like Njoy kinderdagverblijf Zoetermeer Share Njoy kinderopvang Zoetermeer Youtube kanaal kinderdagverblijf njoy Feed kinderdagverblijf Zoetermeer

Privacy AVG

  • Wat bieden wij?

    • • dagopvang en buitenschoolse opvang;
    • • laag uurtarief;
    • • ruime openingstijden;
    • • kleine groepen zodat kinderen de aandacht krijgen die ze   verdienen;
    • • wij zijn het gehele jaar open;
    • • een hippe en frisse uitstraling;
    • • een gecertificeerd VVE piramide organisatie; een divers   activiteiten programma dat de ontwikkeling stimuleert op   een speelse wijze;
    • • centraal gelegen;
    • • interne coach voor de pedagogisch medewerkers, om de   kwaliteit te waarborgen;
    • • all-inclusive: u hoeft alleen maar een knuffel en speentje   mee te geven.
    LifeStyleXperience RTL4 en RTL5

Kinderdagverblijf Njoy heeft de volgende vestigingen;
KDV Njoy, Marsmanhove 25 2726DA Zoetermeer
KDV Njoy, Dinkel 3 3068HB Rotterdam
BSO Njoy, Zeverkampsering 340 3068HG Rotterdam

Kinderdagverblijf Njoy is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
Kinderdagverblijf Njoy
Marsmanhove 25, 2726DA Zoetermeer
Telefoon 0793602916
D. Vermeulen is de Functionaris Gegevensbescherming van Kinderdagverblijf Njoy Hij/zij is te bereiken via het contactformulier

Persoonsgegevens die wij verwerken
Kinderdagverblijf Njoy verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een
overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Lijst met contactgegevens van de klant via een app
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Kinderdagverblijf Njoy verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:
– gegevens van personen jonger dan 16 jaar Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar.
Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij
de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent
dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via het contactformulier, dan
verwijderen wij deze informatie.
– burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Kinderdagverblijf Njoy verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Kinderdagverblijf Njoy analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw
voorkeuren.
– Kinderdagverblijf Njoy verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Kinderdagverblijf Njoy neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het
gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Kinderdagverblijf
Njoy) tussen zit. Kinderdagverblijf Njoy gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:
Kindplanner: Verwerken persoonsgegevens voor kindplanning en facturatie alsmede de ouder app voor een overzicht voor ouders van de facturen, kindplanning, contracten en dagelijkse activiteiten te kunnen volgen.
Exact Online: Verwerken persoonsgegevens, facturen en betalingen.
Payt: Verwerken persoonsgegevens en betalingen
Pay: Online betalingen

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Kinderdagverblijf Njoy bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de
volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorie├źn) van persoonsgegevens:
Persoonsgegevens 7 jaar Reden Wettelijke Verplichting
Personalia 7 jaar Reden Wettelijke Verplichting
Adres 7 jaar Reden Wettelijke Verplichting

Delen van persoonsgegevens met derden
Kinderdagverblijf Njoy deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een
eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau
van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Kinderdagverblijf Njoy blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Kinderdagverblijf Njoy uw
persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.
Kindplanner: Verwerken persoonsgegevens voor kindplanning en facturatie alsmede de ouder app voor een overzicht voor ouders van de facturen, kindplanning, contracten en dagelijkse activiteiten te kunnen volgen.
Exact Online: Verwerken persoonsgegevens, facturen en betalingen.
Payt: Verwerken persoonsgegevens en betalingen
Pay: Online betalingen

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Kinderdagverblijf Njoy gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein
tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de
technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook
kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast
kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de
gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Kinderdagverblijf Njoy en heeft u het recht op
gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een
ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot
intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen via het contactformulier. Om er zeker van te zijn dat het verzoek
tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de
strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk,
maar binnen vier weken, op uw verzoek. Kinderdagverblijf Njoy wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale
toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Kinderdagverblijf Njoy neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste
openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan
contact op met onze klantenservice of via het contactformulier